Evaluări de Securitate
ESTE VORBA DESPRE DATEle TALE
Evaluări de securitate
Acestea permit organizațiilor să ia măsuri proactive, consolidând apărarea împotriva amenințărilor potențiale și protejând astfel în mod eficient resursele critice.

Scanarea de vulnerabilități
Scanarea de vulnerabilități este un proces automat care identifică, clasifică și raportează vulnerabilitățile din rețeaua și sistemele dumneavoastră. Această măsură proactivă este esențială pentru detectarea breșelor de securitate care ar putea fi exploatate de hackeri.
Teste de penetrare
Cunoscută și sub numele de pen testing sau hacking etic, este o simulare autorizată a unui atac cibernetic împotriva sistemelor, rețelelor și aplicațiilor informatice ale organizației dumneavoastră. Scopul testelor de penetrare este de a identifica vulnerabilitățile care ar putea fi exploatate de atacatori, oferindu-vă posibilitatea de a lua măsuri proactive pentru a vă îmbunătăți sistemele de apărare.
Simulare Red Team
Este o simulare de atac cibernetic concepută pentru a testa capacitatea de apărare a organizației dumneavoastră, incluzând tehnologiile, oamenii și procesele organizației. Aceasta depășește testele de penetrare standard prin simularea unor atacuri complexe, discrete, în mai multe etape, similare celor din lumea reală.
Threat Intelligence
Threat Intelligence (Inteligență privind amenințările) reprezintă seturi de informații bazate pe dovezi, care oferă o înțelegere detaliată a amenințărilor existente sau potențiale, ce vizează sistemele informatice ale unei organizații. Aceastea furnizează o perspectivă aprofundată asupra mecanismelor specifice atacurilor cibernetice, a indicatorilor de compromitere (IoC) care semnalează atacuri aliate în desfășurare precum și impactului potențial al diferitelor tipuri de atacuri asupra organizației.
Evaluarea riscurilor
Un proces critic conceput pentru a identifica, evalua și prioritiza riscurile la adresa operațiunilor organizației, incluzând aici misiunea, funcțiile, imaginea și reputația, a activelor organizației, a persoanelor, așa cum rezultă ele din funcționarea și utilizarea sistemelor informatice.